Vegetálás

2010.01.15. 09:35

Kb. ezt csinálom. Úgy semmihez sincs kedvem. Nem épp így képzeltem a szabad életet. Remélem csak ideiglenes. Napi program: kialvatlanul kelés, bemászni a melóba, aztán várni az ebédszünetet... ebéd után várni a meló végét. Hát igen, ha nem hivatást űzöl, nem élvezed, hiszen attól lenne hivatás. Meg hát írtam már a főnökasszonyról.

Meló után meg elintézni valók után nem kezdek bele semmi fontosba, amit elkélne, hamár ennyi a szabadidő. Se a suliba a vizsgát, se az otthoni melót... Nagyon sajnálom magam, a jelek szerint. De ezért meg még haragszom magamra.

Avatar

Na jó, azért kimozdultam: megnéztem az Avatart, az feldobott. Bár én vagyok annyira érzelgős, hogy nem egyszer Linda jutott eszembe közben. Fel is hívtam utána (tudom, most baszok ki vele, mert szegényt nem engedem el). Épp bosszankodott, hogy aznap épp nem jött össze a randija. De erről már írtam.

Igyekszem kilábalni a semmittevő életből, de most nekem kell a "gyász", kicsit kipihenni a lelki megpróbáltatásokat - és nem hülyeséget csinálni. Ezért is csak marom magam, hogy lehet a nagy erkölcsösségem csak megjátszott önámítás, ami az emberek tipikus eleme. Lehet csak szeretnék jobb lenni, ezért keresem a rosszabbakat.

Ismert meg önmagad!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr731673894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok, aki vagyok... 2010.01.15. 10:11:41

az ilyen jellegű kérdések felvetése az út kezdete. sok sikert!

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2010.01.15. 10:19:12

@Vagyok, aki vagyok...: Egy darab kérdés nem volt a posztban :) De értem, mire gondolsz. A blog indítása volt ezen út kezdete. Sőt, talán maga a szakítás!

SassyGurl 2010.01.19. 10:26:07

Avatar...szerelmes lettem a filmbe...
tudom nem a lényeget emeltem ki a posztodból :)
A gyász egy darabig el fog tartani, erre készülj fel, amikor fél éve szakítottam az ex-szel totálisan magam alatt voltam és nem igazán értettem,hogy miért, hisz én szakítottam vele...na meg a magány...az a legrosszabb. Ezt az érzést pedig a mostani szerelmem tüntette végleg el.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.01.22. 13:13:04

Hagyj időt magadnak a történtek feldolgozására... Ha sürgeted az érzések lezárását, annál tovább tart.
Kitartás. :)

jusztusz 2 (törölt) 2010.01.22. 18:59:38

@SassyGurl: Ami örök az nem múlik el ami csak kívánás azt engedd el.
süti beállítások módosítása