Visszavonuláááás!

Címkék: aktuális nyuszi rólam

2010.02.04. 13:12

Bár a csatakiáltás jelleg nem kell bele. Van úgy, hogy tele a töke az embernek, biztos te is voltál már így vele. Mikor unod a küszködést, hogy nem jutsz hétről a nyolcra, vagy ha túl sok a meló, legjobb semmit se csinálni. Nem mindig próbálni kihozni a legjobbat. Hát ez fér rám is most.

Olyan ez, mint a beleidnek a tisztító-kúra. Tudod, amikor mittomén egy hétig vega vagy, vagy tisztító teát iszol, és mellőzöl minden ártalmas kaját. Na, most nekem szellemileg kell így felfrissülni, a rossz lelki táplálékoktól diétát venni, s ennek pedig módja a visszavonulás. Chatre nem fellépni - aki keres, írjon levelet. Inaktívvá lenni hülye közösségi portálokon... Ha sokan keresnének rajta, még a telefonomat is kikapcsolnám. Nem lesni, keresni a csajokkal a kapcsolatot, nem futni utánuk, legalább kiderül, mennyit is ér az ember a szemükben. (Mondjuk eddig még nem volt pozitív tanulsága ennek.) Ez leginkább Ivettre vonatkozik.
Micsoda szííígyen, hogy a társadalmi élettől való elvonulást a neten tudom megtenni... Amúgy utálom, hogy olyan arctalan, kifejezéstelen, és lusta kapcsolat az, ami így tud kialakulni. Bent ülni a négy fal között... A boldog életet úgy tudom elképzelni, hogy munkán kívül ne is lássak compótert.

Visszatérve a kis powerOff-omhoz - persze ez se életforma-váltás lesz most. Nem is bírnám, mondhatni társasági ember vagyok. Csak néhány napra... Arról nem is beszélve, hogy mióta Lindát elhagytam egyre gyűlik bennem a szeretetéhség. Hogy valakit szeretgethessek, csókolhassak, kényeztessek... Most jól ki tudná ezt valaki használni. Pl. Nyuszi. De hát ő sem erőlteti meg magát sajnos ez ügyben, pedig a lehetőségek sora végtelen. Tényleg, azt nem meséltem, hogy majdnem volt randink! Mondjuk a háton-ütője a dolognak az volt, hogy még nem tudott volna hol aludni, és azt mégsem vállalta be, hogy nálam egyből... Pedig lehet jól jártál volna! :)

Azért nyugi, a blogot nem szüneteltetem (hallom lelki füleimmel a tömeg megkönnyebbült sóhaját :)


A bejegyzés trackback címe:

https://lelkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr771729081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok, aki vagyok... 2010.02.04. 14:46:26

bakker, tegnap kellett volna blogokat olvasnod :D azt a kiéhezett csapatot, te meg itt állsz a szeretgetni vágyásoddal :DD (lásd pl.Helennél)
süti beállítások módosítása