Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kangörcs

Címkék: szex nyuszi rólam

2010.02.21. 00:49

Már egy jó ideje, hogy Lindával szétmentünk. Valamennyivel kevesebb, de még mindig kevés ideje, hogy nővel lettem volna. Hát igen, forr a vérem mondhatni. Nagyon hiányzik már a dolog, elég ha látok egy kellemes lányt, már kedvem lenne egy kis gyengédséghez.

hug

Nem elég ez nekem, még Ti, kedves lányok is húzzátok itt az agyamat a pornófilm ötletével :) Éhes disznó makkal álmodik. Bár azért jól esik a gondolat, úgyhogy nem leszokni róla! :p Nyuszival is még beszélünk, dehát ő már a foglalt kategóriába esik. Érdekes, hogy ennek ellenére szeretné még, ha folytatnánk a virtuális... öhöm... viszonyunkat. Legalábbis a gyakorlati részét. Namost vagy ilyen jó voltam ( :D ), vagy csak sose elég neki a jóból :) Nem tudom, de ezt sajnos nem engedhetem, pláne Ivett után. Valahogy nem hiszek már abban, hogy nem csak (ki)használni akarnak. Pedig ha így folytatom beadom a farkam a zaciba :)

De nem is igazán szexre vágyom, hanem érzékiségre, szerelmeskedésre. Esetleg csak egy ölelésre. Nem is tudnám elképzelni, hogy egy ilyen dugásba belemenjek, de ki tudja. Lindával ha találkozom, lopunk egymástól 1-1 ölelést. Legutóbb mikor a maradék cuccait vitte el. Ez nem nőies dolog? Legtöbb pasiblogon azt olvasom leginkább, hogy mekkora numerákat rendeznek le vagy az asszonnyal, vagy bárki mással. Nem vagyok túl feminim? Na, a címben lévő kangörcstől eljutottam a feminitásomig :) Jobb lesz, ha mára befejezem :p

A bejegyzés trackback címe:

https://lelkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr831777210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tittok 2010.02.21. 14:24:45

Én tegnap szándékosan nem kaptam meg a sorozatom végét. Én is frusztrált vagyok :)

aJeti 2010.02.22. 12:07:01

csináld azt amit szingli. addig rinyált, amíg minden napra jut neki csaj. mondjuk ehhez kell még némi, hogyismondjam, elszántság.

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2010.02.22. 12:12:23

@aJeti: Lehet Szinglivel mások az igényeink - de nem tudom, mit csinált, mert nem olvastam őt el, amíg lehetett.

aJeti 2010.02.22. 12:42:30

@Kristopher: nem mások. dettók vagytok. két érzékeny faszi nagy libidóval. hajrá.

most elemezzem a fenti poszt hatásait? tudom hogy nem csajozós szöveget akartál írni, de olvasd már vissza!!! imádjuk az ilyet. gyereideamamához.
értetted? na.

Tittok 2010.02.24. 08:53:42

Héj begörcsöltél, és a sürgősségin kötöttél ki? Vagy a reggeli merevedésed már 3 napja tart, és dolgozni sem tudsz menni, mert a farkad beleakad mindenbe? :) Írj.
süti beállítások módosítása