Éjszakai járat

Címkék: rólam

2010.07.04. 03:32

Volt egy kellemes kis kiruccanásom ma este, onnan tartottam hazafele egy éjszakai járaton. Persze tömve volt, hátul jutott csak nekem hely, ahol egy pár volt egymásba feledkezve. No de hogy! Fiatalok, már-már kölykök voltak, a srác mindenképp. Az a külföldi szakadtka, megsárgult atléta, ami kopott és szakadt, a farmerjából nem hogy kilátszott a boxere, de annyira lent volt, hogy a combja is kilátszott a boxer alól! Amúgy nem volt egy rossz képű gyerek, de annyira fiú volt csak. Még épphogycsak pelyhedzett - atlétának köszönhetően mindenki megfigyelhette. Csuklóján számtalan fesztivál-karszalag...

hot kissA csaj nem volt rossz, bár korban ugyanott volt. Ő honfitárs volt - ezt akkor tudtam meg, mikor az egyik élesebben bevett kanyarban lefejelt és nem sorryzott, hanem bocsizott. No de a lényeg: egész úton olyan szenvedélyes csókcsatát adtak elő fiatalok és idősek megbontránkoztatását elérve, hogy csak na! Engem nem zavart, sőt, elemzően figyeltem őket, és közben arra gondoltam, hogy ez az a bolond szenvedély, az a pillanatnak élés, amire én most vágyom! A csaj ilyen külföldiektől olvadó fajta lehetett, és ez is alátámassza az egész őrültséget, hiszen nem lehet komoly az egész, a srác úgyis hazamegy előbb-utóbb, de már másnap más lánnyal csinálhatja ezt. Szóval ez a nem gondolkodás, ez a Carpe Diem, nemtörődömség, nem a „jajj, ne bántsam meg” fusztráció, csak a szenvedély és az ösztönök kielégítése... Ezt kérem, expresszben!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr12128141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok, aki vagyok... 2010.07.04. 10:39:06

ez kérem, az :)és hajrá, lehet, hogy neked is jót tenne egy-két ilyen kaland, hogy ne agyalj rögtön kapcsolaton... ha majd olyasvalakivel találkozol, akkor úgysem lesznek benned kérdések :)

mondjuk én egy kicsit kényelmetlenül érzem magam, ha ilyet látok. ez annyira intim... pornófilmet se nézek akárkivel :) de lehet, hogy én már öreg vagyok ehhez :)

SassyGurl 2010.07.04. 23:57:06

remélem legközelebb tovább tudok maradni! örülök, hogy megismertelek! :)

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2010.07.05. 07:40:40

@SassyGurl: ez most megpróbálom nem magamra venni....

irkafirka 2010.07.05. 11:55:36

sejtettem, hogy irigykedés lesz a vége... nyár van, ilyenkor simán kalandozhatsz, élvezd az életet!

SassyGurl 2010.07.06. 06:40:25

@Incifinci: mit is? ezt most nem vágom.

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2010.07.06. 07:23:46

@SassyGurl: hogy Krisszel találkolztál, velem pedig még nem......

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.07.06. 12:59:52

Uuhh már az idejét sem tudom, hogy mikor csókolóztam utoljára bkv-n.
De azt hiszem én is egy külföldi fiúval nyomtam és azis olyan "pornos" volt és nem érdekelt, hogy ki látja. Az sem érdekelt, hogy a fiú meddig marad, csak a pillanatnak éltünk. :)
Én is kérem, expresszben! :D
süti beállítások módosítása