Kollegina

Címkék: meló linda kollegina

2010.07.21. 16:01

Kicsit túlságosan a csajok a téma nálam örökké? Nem baaaj, nyár van :)

csinos munkatársSzóval a fene vigye az egyik kolleginát. Túl jó csaj!! A pénzügyön van, szóval legalább nem közvetlen munkatárs. De magas, karcsú (nem gebe), formás, csinos, áhhh... Tökéletesen néz ki! (Jó, az, hogy magas nem mindenkinek tökéletes, de nekem nagyon bejön.) Minden alkalommal csurgatom utána a nyálam, hiszen az öltözködése is kifinomult, divatos. Mondjuk modellkedik, nem is csoda, hogy ilyen bombázó. Amúgy még egész kedves is, egy kicsit érzem csak rajta azt a jó csajokkal járó nagyképűséget, de lehet, hogy csak az elérhetetlenségéért cserébe érzem ezt bele. Érdekes reakcióm. Poén, hogy dumálni is szoktunk, de a karácsonyi bulin felsültem előtte, vagyis adtam okot rá, hogy leszarjon, mert hát alkalom lett volna dumálni, egyenest unatkozott, de én meg kuka voltam - nagyon friss volt a Linda-szakítás. Kollegina már úgy ment el mellőlem szinte kiakadva, hogy nem lehet mit kezdeni velem :) Végülis jogos, de akkor is :P

A bejegyzés trackback címe:

https://lelkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr192166109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olajbogyóka · http://psychogirl.blog.hu 2010.07.21. 17:06:55

már várom, mikor jönnek ezek:

Kicsit túlságosan a csajok a téma nálam örökké? Nem baaaj, ősz/tél/tavasz van :)

:D

irkafirka 2010.07.21. 23:38:16

még jó, hogy nem pasik a téma... és amit már Szinglinek is írtam: "Házinyúlra nem lövünk, csak ha támad!" ;-)

díva naíva 2010.07.22. 11:35:34

hát ha izgatja a fantáziádat, akkor korrigáld a pozíciódat vagy törődj bele, mást nem tehetsz :) ;)

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.08.15. 20:43:02

egy rossz kommunikáció miatt nem szoktak a csajok végleges következtetést levonni. van remény, csak legközelebb ilyen helyzetben sziporkázz! :)

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2010.08.16. 10:01:58

@barracud4: Az első benyomás azért elég jelentős az embereknél. Kb. akkor eldől, hogy érdekli-e a másik ember, vagy nem. Bár ez nem az első volt... na mindegy.
Amúgy épp most trécseltem vele egy kicsit, végülis nem aggódom :)
süti beállítások módosítása