Hiánytermék

Címkék: buli vera olaf

2011.06.27. 11:34

Tényleg elhanyagoltam mostanában a blogomat, de egy rajongóm, ki szereti, ha idézik máshol a szavait azt mondta (idézem:) nehezményezi, hogy nem frissül a blogom :) Mondott mást is, de túlzásba nem esnék :)

Szóval nyár van, igyekszem jól érezni magam, és ezzel bővült a társaság köre. Olaf és Vera nagyon-nagyon jól összebarátkoztak nekem köszönhetően, így a négyesünk nagy összeröffenések tagjai. (A plusz egy ember Olaf aránylag újdonsült barátnője, aki mondjuk úgy, szintén közös termés :)

Idő közben Verát az a bizonyos pasija hülyítette még egy kört, értsd: „próbáljuk meg újra, de úgysincs esély semmire (remény villan, jajj de jó lesz), áh, mégsem, hagyjuk.” Ezt persze nem egyszerűen éltük meg. Lényegében annyi, hogy ha Vera azt mondja Richy Rich-nek (ennek a srácnak is dukál egy becenév :), hogy NEM, vagy legalább nem egyből rohant volna vissza hozzá, akkor lett volna esélye... úgymond rám. De természetesen mostmár nem lehet komolyan venni. Akkor se lett volna nálam bebiztosítva, de esélye lett volna.

Jó, most nehogy azt hidd, hogy bármi rosszallás is van bennem, bár ő maga mondta, hogy elküldte volna magát a fenébe a helyemben, hogy más srácról sír, miközben az én karjaimban szuszog. De most nem áldozom fel magam érte, csak ha jól érzem magam, akkor nem problémázok ezen.

Azóta próbálunk visszaevickélni a barátság szintre. Hogy ne aludjon nálam (teszem azt egy buli után) nem sikerült kivitezni, de nagy nehezen eljutottunk odáig, hogy a vendég ágyon aludjon... reggelig... Idő kell, mert leminősítjük egymást azzal, ha csak összejárunk, komolyabbat én nem akarok, ő meg... hát belátta, hogy több időnek kell eltelnie az előző pasi után, hogy komolyan lehessen venni. Röviden-velősen ennyi most :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lelkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr283018356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása