Egy alvás után

Címkék: aktuális linda

2010.01.04. 23:06

Megbeszéltük Lindával vagy 2 órán keresztül telefonon a dolgot. Be kellett látnom, hogy nem lett volna jogom úgy leteremteni, hiszen már szabad nő. Próbáltuk - merthogy én is magamban - szépíteni, hogy nem egy olyan alig ismerkedős egy-éjszakás volt, mert sokat beszélgettek, meg jól megismerte, meg mire ágyba jutottak kijózanodott... De esze ágában se volt bánni. Erre vágyott, ezt ki akarta próbálni. Azt bánta csak nagyon, hogy én ekkorát csalódok benne emiatt. De gondolom ha újra megtehetné...

Végletesen gondolkozok erről a dologról lehet, viszont elmondtam neki Ivettel a csókot. Azt mondta azt várta, hogy egyből le is fekszem vele, mert ugye neki is azt mondtam, hogy jön hozzám valaki, és abból bármi lehet. Itt is pontosítok: nekem a bármibe nem fér bele az egyből szex! Igaz, Ivettet már hosszú évekkel ezelőttről ismerem, de régen láttam. Ha lefeküdtünk volna, akkor se tudnám teljesen megérteni Lindát.

elmegyek

Elcseszettnek érzem az egészet. Nem tudok a csalódottságomon túl lenni, csak egy kicsit enyhült. Tartjuk a kapcsolatot, meg minden, mert a cél az, hogy jó barátok maradjunk. Bennem ez a cél elhomályosult. Nem tudom, így akarom-e... Mint a kapcsolatot magát anno. Legszívesebben elmenekülnék a vakvilágba, megszakítani minden kapcsolatot és újra kezdeni mindent egy másik országban, világban... Azt hiszem ezt vele meg tudom valósítani. Ezen a héten elvileg nem beszélünk, had ülepedjen. De utána se kéne, áh, el akarom felejteni. Már nem érzem úgy, hogy ismerném, bár ő bizonygatta, hogy ő ugyanaz a Linda, akit megismertem. De nem ilyennek ismertem meg, erkölcsileg különbözünk. Fene ezt a mai világot, megint úgy érzem, hogy totál nem illek bele. Én érzem magam bénának az egész miatt, pedig hát... szerintem nem én csináltam hülyeséget... szerintem. Amit eddig annyira szerettem, nagy kínok árán, de erényeket felmutatva, nehéz döntéssel véget vetettem, arról kiderül, hogy könnyedén pótolható.

De sok lúd disznót győz. A világ egy ilyen szitura azt mondja, hogy nekem nem kéne még csak meg se lepődnöm, olyan természetes dolog ez. Szerintem tragikus.

A bejegyzés trackback címe:

https://lelkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr601647039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioDorka (törölt) 2010.01.05. 01:17:12

jó ötlet, hogy nem beszéltek egy kicsit.
majd ha már lehiggadtok mindketten, utána lehet haverkodni, előtte szerintem teljesen fölösleges, mert minden cselekedet hátterében ott lesz a másik..vagy nem csak a cselekedet hátterében, hanem magában a cselekedetben:) (lsd karácsony:P)

amúgy biztos nem vigasztal, de engem megnyugtat, hogy gondolkodik még úgy a mai világban más is, hogy egy beszélgetés után nem tesszük szét a lábunkat, mer az nem így működik.

Ádám72 (törölt) · http://juditesadam.blog.hu/ 2010.01.06. 08:13:18

Tehát akarattal, józan fejjel tette. Az azért picit más, mint spiccesen és meggondolatlanul.
A férfi - nő barátság érdekes dolog. Szerintem a szex lehetősége vagy legalábbis a vibrálás mindig ott van. Én is épp ilyesmivel próbálkozok... hisz tudjátok. Az mondjuk nekem "segít", hogy csak plátói lehet a dolog. De egy több éves kapcsolat, együtt élés utáni barátság az csak kivételes esetekben működik. Nekem még nem sikerült ilyen, de tudok olyanokat, akiknél él a barátság. Általában a harmadik miatt lesz vége, mármint ha valamelyikőtök komoly kapcsolatot kezd valakivel. Az a valaki nyilván nem fog repesni a Ti barátságotokért.

BigGeorge (törölt) · http://biggeorge.blog.hu/ 2010.01.06. 09:49:37

@bioDorka: Szét lehet tenni beszélgetés nélkül is. Megvan annak is a maga helye és oka az életben. De az nem lesz komoly dolog, másra való.
Én hiszem, hogy az ilyen első éjszakás szex (akármennyit is beszélgettek előtte) csak feszültséglevezetésre jó és semmiképp sem egy életre szóló kapcsolat kezdete. De attól még mindkét fél részére lehet szuper.
Szerintem Linda sokat változott és ez így van rendjén. Főleg ezek után mindketten jobb, ha kerestek mást.
Szerintem

aya 2010.01.06. 11:03:39

@BigGeorge: Erre tudok ellenpéldát: egy baráti társaságon belül megismertem egy fiatal párt. Annyi szeretet és évődés van a szemükben mikor egymásra néznek, hogy az írigylésreméltó. Pont ezért alig akartam elhinni mikor elmesélte a pár lány tagja, hogy egy házibuli után egyéjszakásként kezdték és előtte soha nem találkoztak. Négy éve vannak együtt

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2010.01.06. 11:29:00

@bioDorka: Köszi, azért jó tudni, de a szomorú az, hogy leginkább a fiatal, tapasztalatlanok gondoljuk így... Érted... :S
@Ádám72: Igen, józanul más, számomra ez rosszabbat jelent. Én sem tudom, hogy menne-e ez a barátság. Eleve nem vettem biztosra, csak reménykedtem. Mostmár kisebb esélyt látok ugyan
@BigGeorge: @aya: Én se zárom ki, hogy egy egyéjszakásból lehet komoly. Nem is azt bánom, hogy Linda nem keres komoly embert helyettem/utánam, azt meg is értem. Ha egy pasinak összejön egy egyéjszakás, akkor utána ugyebár nem becsüli már meg, "értékcsökkent" lett. Miért csak az a pasi gondolkodna így a lányról, akinek megvolt? Ez egy bélyeg, és jellemzi őt.
Lásd "Egyszer volt" bejegyzésem:
lelkirakat.blog.hu/2009/12/22/egyszer_volt_18
Épp azt becsültem meg benne, hogy nem engedett.

vagyok, aki vagyok... 2010.01.07. 08:48:38

@Kristopher: nem ilyen egyszerű ez. már ezer helyre leírtam, de az én házasságom is egyéjszakásként indult. előtte egy ilyenem volt, ez lett volna a második. de nem sikerült, mert 19 éve tart.:) és tudod mit. lehet, hogy most nem lenne válság, ha annak idején lett volna még néhány kalandom. te most egyformának látod az egyéjszakás dolgokat, pedig nagy különbség van. Linda valószínűleg sohasem lesz olyan lány, amilynnek a többi egyéjszakást látod. attól hogy ez megtörtént, nem lesz selejtes áru, csupán tapasztalatot szerzett. ha belegondolsz, nehéz ám pontos határokat húzni, ha túllépsz azon, hogy szűzen házasodjunk...

Keysha · http://ez-van.blog.hu 2010.01.13. 16:46:07

Én speciel nem próbálkoznék ezzel a "legyünk barátok" dologgal. Nem tartom esélyesnek, hogy működő képes kapcsolat legyen belőle. Nem hiszem, hogy a szó szoros értelmében BARÁTOK tudnátok lenni. Kényelmetlen és kellemetlen helyzeteket tud szülni az ilyesmi. Minimális szintre kell csökkenteni a találkozások és beszélgetések számát. Mondhatnám úgy is, hogy csak akkor beszélgessetek, ha nagyon muszáj. Ellenkező esetben kerülném a dolgot...
süti beállítások módosítása